Restaurang Nimt
Hotellets restaurang, Restaurang Nimt, är inredd i nordisk stil med trä och tegel och ligger inbäddad i fantastiskt rogivande parkmiljö. Stora glaspartier ger ett trevlig ljus i lokalen och skapar känslan av att vara ett med naturen. Restaurangen har plats för 200 ätande gäster. Här serveras frukost, lunch och à la carte kvällstid.
Vi får mycket uppskattning för vår mat och fräscha frukostbuffé. All mat lagas från grunden med stort engagemang för hög kvalitet och lokala råvaror efter säsong.
Frukost
Hotellfrukosten består av en stor buffé innehållande allt från hembakat bröd, hemmagjord müsli och smoothies till sill, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla.
Lunchmatsedel vecka 39
Lunchmatsedel vecka 39
Vi serverar mat lagad från grunden för en bra smakupplevelse.
Lunchen serveras måndag-fredag 11.30-13.30.
Måndag
Pasta Boulognes med parmesan
Kalv i dill med Bjärepotatis
Tisdag
Kyckling wok med ris
Moussaka med tzatziki
Onsdag
Laxfärsbiffar med stuvad spenat och Bjärepotatis
Revben med BBQ sås
Torsdag
Panerad spätta med remouladsås och Bjärepotatis
Gulaschgryta med ris och crème fraiche
Fredag
Chili- och vilöks kryddad pluma med mangochutney och rostad Bjärepotatis
Pasta med räkor och dill
Veckans Gröna
Chili sin carne
Med reservation för slutförsäljning.
Dagens lunchbuffé och veckans vegetarisk rätt serveras med stor salladsbuffé, kaffe och kaka för 135 kr.
Vi säljer även lunchkuponger, 10 st för 1200 kr. Måndag-fredag kl. 11.30-13.30. Vid allergier fråga personalen.
Varmt välkomna!
À LA CARTE MENY
Öppettider kök: måndag-lördag kl. 18.00-21.00, restaurangen stänger kl. 23.00.
-FÖRRÄTTER-
CARPACCIO 145 kr
med rostade pinjenötter, ruccola,
parmesankräm och balsamico
NIMT’S SKALDJURSRÖRA 145 kr
på Bjärekavring med citronpuré, picklad rödlök
och grönsallad
HAVSKRÄFTA 135 kr
med bröd, aioli och grillad citron
POMME VALHALL PÅ BJÄREPOTATIS 125 kr
med misokräm, chilisås, örtolja
och örtcrudité
-VARMRÄTTER-
BAKAD SEJRYGG 265 kr
med smörslungad Bjäre potatis, picklad rädisa,
örtcrudité och skaldjurssås
FYLLD BJÄREKYCKLING 265 kr
med ricotta och ramslök.
Serveras med risotto, parmesan och ruccola
WALLENBERGARE (kalv) 195 kr
med potatispuré, skirat smör,
gröna ärtor och rårörda lingon
WIENERSCHNITZEL (KALV) 255 kr
med friterad Bjärepotatis, rödvinssås,
kapris och- anjovissmör, sockerärtor,
och hackad lök.
STEKT RYGGBIFF 220G 355 kr
med pomme Valhall, rödvinssås, baconinlindad sparris
och picklade tomater
NIMT’S HÖGREVSBURGARE 180 G 225 kr
med briochebröd, chevré, rödlöksmarmelad,
sallad och bbq-sås. Serveras
med pommes, lökringar och majonnäs
-VEGETARISKT-
RISOTTO 195 kr
med sparris, picklade tomater, ruccola,
arancinibollar, riven parmesan och färska örter
NIMT’S HALLOUMIBURGARE 205 kr
med briochebröd, rödlöksmarmelad,
sallad och bbq-sås serveras
med pommes, lökringar och majonnäs
-DESSERTER-
RABARBERPAJ 95 kr
med vaniljglass
HUSETS SORBET 65 kr
TRE PRALINER 72 kr
från Chokladbutik Brun i Ängelholm
VANILJ PANNACOTTA 110 kr
med syrliga bär och mandel biscotti
-BISTROMENY-
CHARKBRICKA 150 kr
Serranoskinka, salami, Heberleine’s rackabajsare,
två ostar, oliver, bröd och marmelad
RÄKSMÖRGÅS LITEN 130 kr
100 g räkor, majonnäs, ägg, sallad
RÄKSMÖRGÅS STOR 198 kr
200 g räkor, majonnäs, ägg, sallad
VARMRÖKT LAX 189 kr
med Bjärepotatis och romsås
LASAGNE (NÖTFÄRS) 155 kr
med mixsallad
-SIDEORDERS-
GRÖNSALLAD 35 kr
POMMES MED BBQ-DIPP 65 kr
VITLÖKSBRÖD 55 kr
Barnmeny
HAMBURGARE 105 kr
med ost, tomat, sallad, dressing och
pommes frites
PASTA BOLOGNESE 95 kr
PANNKAKOR med glass 70 kr
ALLA VARMRÄTTER UTOM SEJRYGG PÅ À LA CARTE-MENYN GÅR ATT FÅ I HALVPORTION
Cateringmeny
Vi har även catering för minimum 10 personer, för avhämtning eller utkörning mot avgift (inom 3 mil).
Beställning görs minst 5 arbetsdagar i förväg.
För beställningar för 50 personer och mer ingår utkörning (inom 3 mil).
BUFFÉER – välj en buffé eller plocka ihop din egen buffé med dina favoriter
Italiensk buffé lagom
- Prosciutto med melon
- Kryddiga korvar
- Kycklingbröst kryddat med tomat och salvia
- Potatissallad med vinägrett, lök och örter
- Mozzarella med tomat & basilikadressing
- Grönsallad
- Bröd
- Garneras med exotiska frukter
Italiensk buffé stor
- Prosciutto med melon
- Marinerad kalvstek med tonfisksås ”Vitello Tonnato”
- Pastrami
- Kryddiga korvar
- Kycklingbröst kryddat med tomat och salvia
- Potatissallad med vinägrett, lök och örter
- Soltorkade tomater
- Kalamataoliver
- Mozzarella med tomat & basilikadressing
- Pastasallad
- Grönsallad
- Bröd
- Garneras med rikligt av exotiska frukter
Tiramisu
Nimts buffé lagom
- Bjärekycklingvingar
- Ljummen potatissallad m Bjärepotatis
- Marinerad fläskfilé
- Nimts strutar med skaldjursröra
- Sojamarinerad lax m wasabikräm
- Broccolisallad m dressing
- Romansallad m bacon, parmesan och ädelostdressing
- Matvetesallad m mango, avocado och chilidressing
- Bröd och smör
Nimts buffé stor
- Bjärefågels urbenade lårfilé
- Confiterad fläsksida m picklad lök
- Ljummen potatissallad med Bjärepotatis
- Brie- och ramslökspaj
- Marinerad fläskfilé
- Nimts skaldjursröra på Bjärekavring
- Sojamarinerad lax med wasabikräm
- Spickeskinka från Heberleines
- Rökt lax
- Broccolisallad med dressing
- Romansallad med bacon, parmesan och ädelostdressing
- Matvetesallad med mango, avokado och chilidressing
- Bröd och smör
Tillägg:
- Chokladmousse m grädde och bär
- Nattamat (korv med bröd)
Pris för utkörning (inom 3 mil) 350 kr
Utkörning ingår vid beställning för 50 personer och uppåt