Hotellet har i dagsläget 70 rum. Vi har delat in våra rum i följande kategorier: Standardrum, Standardrum Plus och Superior. Samtliga rum är försedda med sköna sängar och alla rum har dusch, TV, hårtork, kaffe-/tekokare, kassaskåp, och wifi. Standardrum Plus och Superiorrum har strykjärn och strykbräda och för Standardrum finns strykjärn och strykbräda att tillgå. De flesta av rummen har utsikt mot parken. Samtliga rum är rökfria, Standardrum Plus är djurfria, några Standardrum finns där hundar är tillåtna.

Standardrum

Standardrum är ett prisvärt rum av lite mindre karaktär på ca 17 kvm. Här ingår dusch, TV, hårtork, kaffe-/tekokare, kassaskåp och wifi. Rummen är rök- och djurfria, några standardrum finns där hundar är tillåtna.

 

Standardrum Plus

Våra Standardrum Plus på ca 30 kvm är stora, ljusa och fräscha med nordisk inredning och stort kaklat badrum. Här ingår dusch, TV, hårtork, kaffe-/tekokare, kassaskåp och wifi. Rummen är rök- och djurfria.

Superiorrum

Superiorrummen på ca 60 kvm är ljusa och fräscha med nordisk inredning och består av sovrum, vardagsrum och ett stort kaklat badrum. Här ingår dusch, TV, hårtork, kaffe-/tekokare, kassaskåp och trådlöst nätverk. Rummen är rök- och djurfria.

Flexibel prissättning

Valhall Park Hotell tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag. Priset är inklusive frukost och inklusive moms.

Husdjur är tillåtna i vissa rum till en kostnad av 100 kr/natt.
Extra säng kostar 250 kr/natt för barn upp till 12 år och från 13 år 450 kr/natt.

Rummet är reserverat för ankomst fram till kl. 18.00. Vänligen meddela hotellet vid sen ankomst.

Avbokning ska ske senast kl.18.00 dagen före ankomst.