Hotell

Välkommen till Valhall Park Hotell!

Ett familjärt boende i Ängelholm i vacker, energigivande och rofylld parkmiljö med gamla fruktträd, blodbokar och bronsåldersgravar.

Boende
Här är det enkelt att trivas och bara vara. Med ett personligt värdskap och i en avspänd och omtänksam anda tar vi hand om er på bästa sätt. Bo i våra prisvärda standardrum eller i våra stora standardrum plus. Det finns även familjerum med connecting doors och superiorrum.

Restaurang Nimt
Här serveras vår stora frukostbuffé, lunch måndag-fredag, á la carte kvällstid måndag-lördag och vår barmeny på söndagskvällar. Vi får mycket uppskattning för vår mat och restaurangens kök är inspirerat av en smak av Skåne. All mat lagas från grunden med stort engagemang för kvalitet och lokala råvaror. Potatisen från Bjäre hämtas t.ex. direkt hos bonden varje morgon.

Nära till allt
Bjärehalvön och Kullabygden erbjuder ett fantastiskt utbud av naturupplevelser, cykelvägar, aktiviteter, gårdsbutiker, vingårdar, loppisar och shopping.

I parken finns den exklusiva biltillverkaren Koenigsegg och Ängelholms Flygmuseum med både historiska och moderna stridsflyg och tre flygsimulatorer. I närheten finns även Hembygdsparken med lekplatser, djur, äventyrsparken UpZone med linbanor, nätklättring och lianer och Järnvägsmuseet. I Ängelholm finns det nya badhuset Vattnets Hus med bassänger och äventyrsbad.

Må bra
I parken finns både ett meditativt lugn och bra träningsmöjligheter med egen löpslinga, padelbanor, gym och gruppträning hos Friskis&Svettis. Hotellet ligger också nära både havet med Skäldervikens fina strand och Kattegattleden som inbjuder till härliga promenader, löpning och cykling.

Lätt att komma till
Hotellet har fri parkering och ett unikt läge med närheten till flygplatsen Ängelholm/Helsingborg, E6:an och tågstationen Barkåkra med Pågatågen.

Fakta om hotellet

Hotellrum 70 st
Parkering fri parkering och goda parkeringsmöjligheter
Restaurang 200 pers
Relax & spa ett mindre spa med jacuzzi, bastu, två relaxrum, varm relaxpool med däck utomhus
Konferenslokaler 8 st (max antal biosittning 120, max antal skolsittning 80, max antal U-bord 40)
Grupprum 24 st
Festvåning 70 pers
Flexibel prissättning
Valhall Park Hotell tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag. Priset är inklusive frukost och inklusive moms.

Extra säng (ett begränsat antal) finns att köpa till, prisuppgift fås av hotellet.
Husdjur är tillåtna i vissa rum med en tilläggskostnad, prisuppgift fås av hotellet.
Cyklar finns för uthyrning via en app, Donkey Republic.

Rummet är reserverat för ankomst fram till kl. 18.00. Vänligen meddela hotellet vid sen ankomst.

Avbokning ska ske senast kl.18.00 dagen före ankomst.

Ägare
Valhall Park Hotell ägs och drivs av Helena och Jonas Mareniusson, som tog över verksamheten 1 november 2016. Båda två har lång erfarenhet inom besöksnäringen och kommer närmast från SkiStar i Sälen. Ambitionen är att tillsammans med hotellets duktiga personal utveckla och utöka verksamheten och attrahera fler målgrupper.

Ladda ner en karta över området, se nedan;