Paket & erbjudanden

vallsen4

VALHALLS
SKIDPAKET

I samarbete med Vallåsen Ski Resort erbjuder vi en övernattning för två personer i dubbelrum standard med stor frukostbuffé.

För skidinformation: www.vallasen.se

Paketpris: 950 kr

dscf2211

VALHALLS GOLFPAKET

I närområdet finns ett tiotal golfbanor av olika klass och bankaraktärer som passar alla typer av golfare. Golfpaket med en övernattning i dubbelrum, stor frukostbuffé, en dags greenfee och en 3-rätters middag med kaffe i Restaurang Nimt.

Vi har golfpaket med Bjäre GK, Torekov GK, Åkagården GK, Ängelholm GK,  S:t Arild GK och Laholms GK.

Paketpris: från 1 555 kr/person

vattnetshus_logo_bild3_inceptummedia2018_180x115

VALHALLS FAMILJE-PAKET BO&BADA

I samarbete med Vattnets Hus erbjuder vi familjepaketet Bo&Bada för två vuxna och två barn (upp till 12 år) i fyrbäddsrum inklusive stor frukostbuffé och med inträde till Vattnets Hus Äventyrsbad.

Paketpris: från 1 650 kr

restaurang-nimt-soffa-uppdukat-1

VALHALLS
WEEKEND-
PAKET

Härligt weekendpaket i avkopplande parkmiljö med en övernattning i dubbelrum, ett glas mousserande, stor frukostbuffé och 3-rätters middag i Restaurang Nimt.

Här är nära till Bjärehalvön, Kullabygden och Ängelholm med ett fantastiskt utbud av naturupplevelser, gårdsbutiker, golfbanor, cykelvägar, loppisar, vingårdar, shopping och mycket annat. Det är också nära till bad i Skälderviken och  cykling eller vandring längs Kattegattleden och Skåneleden.

Paketpris: från 1 095 kr/person

cykling-bjre

VALHALLS
CYKELPAKET

Weekendpaket med en övernattning i dubbelrum, stor frukostbuffé och en 2-rätters middag med kaffe i Restaurang Nimt, låst cykelgarage ingår.

Bjärehalvön erbjuder fantastiska cykelvägar i kuperad terräng genom mysiga fiskelägen och små byar och fantastiska vyer av hav och strand.

Här är också nära till Kattegattleden med unikt och havsnära läge och närhet till sandstränder och utsiktsplatser. Leden, som är näst intill bilfri, går från Helsingborg till Göteborg genom små fiskelägen och sommarstäder som Båstad, Halmstad och Varberg. För mer information besök kattegattleden.se.

Paketpris: från 855 kr/person

sommarblommor1

TRÄDGÅRD & UTELIV
2-3 MAJ BOENDEPAKET

MED LINDA SCHÉLIN, MINNA MERCKE SCHMIDT
& TONY JOHANSSON

Kom och njut av en fullspäckad helg med fokus på sommarens alla sköna stunder.
En helg med trädgårdsprofilerna trädgårdsmästare Linda Schilén, blomsterkreatör Minna Mercke Schmidt och trädgårdsanläggare/odlare Tony Johansson med gäster på Trädgårdsscenen, utställningar med trädgårdstema, tipspromenad, barnens trädgård, picknickområde, matservering, miniworkshops, många utställare och en hel del mer.

Weekendpaket där en övernattning i dubbelrum, stor frukostbuffé, 2-rätters middag med kaffe och entré till mässan båda dagarna ingår.

Paketpris: från 940 kr/person