Konferens i Skåne

Energigivande konferens i härlig parkmiljö

Här finns störst utbud av konferenslokaler i Ängelholm med 8 lokaler och 24 grupprum. Omgivningarna och hotellets smakfulla och harmoniska miljö ger ett särskilt lugn i själen. Området var under lång tid en del av Engeltofta gård, Bjäres enda herresäte, och delar av de gamla äppelträdgårdarna finns kvar runt hotellet där Husets Must nu görs av dessa äpplen. Måltider du minns och skånsk gästfrihet i ett varmt bemötande gör det enkelt att trivas. Möjlighet finns att få hela hotellet exklusivt för er själva för extra sammanhållning under konferensen. Fri parkering och goda parkeringsmöjligheter, även för stora fordon. Väldigt goda kommunikationsmöjligheter med närhet till flygplats, tågstation för Pågatåg, Skånetrafikens bussar, E4, E6 och E20 gör det lätt att ta sig hit.

Konferenspaket heldag

I vårt dagkonferenspaket ingår:
Förmiddagfika med smörgås och hembakad kaka
Lunchbuffé med salladsbuffé, hembakat bröd, varmrätt, måltidsdryck, kaffe och kaka
Eftermiddagsfika med smoothie, liten snacks och hembakad kaka
Konferenslokal
Isvatten, godis och frukt i konferenslokalen

Konferenspaket halvdag

I vårt halvdagskonferenspaket ingår:
Förmiddagfika eller eftermiddagsfika
Lunchbuffé med salladsbuffé, hembakat bröd, varmrätt, måltidsdryck, kaffe
Konferenslokal
Isvatten, godis och frukt i konferenslokalen

Konferenspaket ordinarie helpension

I vårt ordinarie helpensionskonferenspaket ingår:
Förmiddagfika med smörgås och hembakad kaka
Lunchbuffé med salladsbuffé, hembakat bröd, varmrätt, måltidsdryck, kaffe och kaka
Eftermiddagsfika med smoothie, liten snacks och hembakad kaka
Tvårätters middag
Logi och frukostbuffé
Konferenslokal
Isvatten, godis och frukt i konferenslokalen

Kontakt för information och bokning

Vår konferensbokning når du enklast på 0431-255 20 eller info@valhallparkhotell.se.

Restaurang Nimt

Restaurangens kök är inspirerat av en smak av Skåne. All mat lagas från grunden med stort engagemang för kvalitet och lokala råvaror. Potatisen från Bjäre hämtas t.ex. direkt hos bonden varje morgon. Konferensfika intas i hotellets Restaurang Nimt eller i anslutning till konferenslokalen.

Förslag på konferensaktiviteter

Matlagningsaktivitet i vår Matstudio Bjäre. Ni lagar gemensamt en meny tillsammans med våra professionella kockar under trevliga former. Maten avnjuts i den nya festlokalen Hov intill matstudion. Min 8 pers, max 24 pers.

Koppla av i vår Launa relax & spa, ett mindre spa där du kan njuta av jaccuzzi, bastu, relaxrum och varm, mindre relaxpool med stort däck utomhus i fantastisk parkmiljö.

Med den härliga parkmiljön runt hotellet och en mängd grönytor finns fantastiska möjligheter för konferensaktiviteter utomhus. Här finns också närheten till havet vid Skälderviken, Kattegattleden och Skåneleden för härliga promenader, löpning och cykling.

Tillsammans med proffsiga SpiritEvent erbjuder vi en mängd olika konferensaktiviteter både inomhus och utomhus med hög upplevelsekvalitet.

I samarbete med Samspel Team Music erbjuder vi en oväntat rolig aktivitet med många skratt, där man spelar olika blåsinstrument för att på två timmar tillsammans få till en orkester.

Tillsammans med Friskis&Svettis erbjuder vi konferens och träning med en mängd olika träningsformer både inomhus och utomhus och även föreläsningar kring träning och hälsa.

Vi samarbetar även med Upzone Äventyrspark i Ängelholm som erbjuder höghöjdsbana och andra äventyr.

Bra kommunikationer

Hotellet har fri parkering och goda parkeringsmöjligheter, även för stora fordon. Det är enkelt att ta sig hit med 5 min från Ängelholm-Helsingborgs flygplats, 10 min från E6, 500 m till busshållplats för Skånetrafiken och 950 m till tågstation för Pågatåg.

Fakta om hotellet

 • Konferenslokaler 8 st
 • Grupprum 24 st
 • Fri parkering
 • Relax & spa
 • Matstudio
 • Festlokal max 70 pers
 • Max antal biosittning 120 pers
 • Max antal skolsittning 80 pers
 • Max antal U-bord: 40
 • Hotellrum 70 rum/150 bäddar
 • Restaurang Nimt 200 pers
 • Fritt wifi

Skånska Möten

Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne.

Green Key

Vi bryr oss om dig och vår miljö, vi är miljöcertifierade med Green Key.