Konferens

Energigivande konferens i härlig parkmiljö

Härligt energigivande parkmiljö, uppskattad mat lagad från grunden, moderna konferenslokaler och ett personligt bemötande utöver det vanliga gör det enkelt att trivas. Möjlighet finns att få hela hotellet exklusivt för er själva för extra sammanhållning under konferensen. Väldigt goda kommunikationsmöjligheter med närhet till flyg, tåg, buss, E6 och E20 gör det lätt att ta sig hit.

På Valhall Park Hotell finns konferensmöjligheter för både små och stora konferenser. Våra trevliga konferenslokaler rymmer allt mellan 8-130 personer. Är ni från 70 personer och uppåt kan ni även få hela hotellet exklusivt för er själva med fantastiska förutsättningarna för extra sammanhållning och gemenskap under konferensen.

Alla våra möteslokaler är utrustade med projektor, whiteboard, block, penna, blädderblock, internetuppkoppling via fiber, både fast lina och trådlöst nätverk. I anslutning till varje rum finns även tillgång till vatten, godis och frukt. Fika intas i anslutning till mötesrummen.

Kontakt
Vår konferensbokning når du enklast på 0431-255 20 eller info@hotelvalhallpark.se.

Omtyckt mat lagad från grunden

Vi får mycket uppskattning för vår mat och restaurangens kök är inspirerat av en smak av Skåne. All mat lagas från grunden med stort engagemang för kvalitet och lokala råvaror. Potatisen från Bjäre hämtas t.ex. direkt hos bonden varje morgon.

Konferensrestaurang Slottet

En herrgårdsliknande byggnad från 1800-talet ger en fin inramning till vår konferensmat. Slottet byggdes 1896 av Max Langenheim som privatbostad. Huset är byggt i Kristian IV-stil, baserad på holländsk renässansarkitektur. På 1940-talet flyttade svenska flygvapnet hit och huset blev då officersmäss fram till 2003. Slottet tillhör idag Valhall Park Hotell och används som konferensrestaurang och festvåning.

Innehåll konferenspaket

Dagkonferens
Förmiddagsfika, lunchbuffé med salladsbuffé, varmrätt, ost, frukt, kaka och kaffe, eftermiddagsfika, lokal och frukt ingår i priset. Vi bryr oss om dig och vår miljö och är miljöcertifierade med Green Key, därför ingår bordsvatten i konferenspriset. Mineralvatten går att få som tillägg.

Konferens med helpension
Förmiddagsfika, lunchbuffé med salladsbuffé, varmrätt, ost, frukt, kaka, kaffe, eftermiddagsfika, frukt, lokal och logi med frukostbuffé samt två rätters konferensmiddag och kaffe ingår i priset. Vi bryr oss om dig och vår miljö och är miljöcertifierade med Green Key, därför ingår bordsvatten i konferenslokalen i konferenspriset. Mineralvatten går att få som tillägg.

Förslag på konferensaktiviteter

Med den härliga parkmiljön runt hotellet och en mängd grönytor finns fantastiska möjligheter för konferensaktiviteter. Här finns också närheten till havet vid Skälderviken, Kattegattleden och Skåneleden för härliga promenader, löpning och cykling.

Tillsammans med SpiritEvent erbjuder vi en mängd olika konferensaktiviteter med hög upplevelsekvalitet. Varför inte prova en aktiv konferens för ny energi och stärkta relationer? I samarbete med SpiritEvent erbjuder vi Walk & Talk-konferens i fantastisk parkmiljö för effektiv problemlösning.

I samarbete med YOGAstudion i Ängelholm erbjuder vi föreläsningar och workshops kring stresshantering, teambuilding, yoga, mindfulness, meditation och KBT&ACT-coaching.

Tillsammans med Friskis&Svettis erbjuder vi konferens och träning med en mängd olika träningsformer både inomhus och utomhus och även föreläsningar kring träning och hälsa.

Vi samarbetar även med Upzone Äventyrspark i Ängelholm som erbjuder höghöjdsbana och andra äventyr.

Bra kommunikationer

Det är enkelt att ta sig hit med 5 min från Ängelholm-Helsingborgs flygplats, 10 min från E6, 500 m till busshållplats för Skånetrafiken och 950 m till tågstation för Pågatåg.

Fakta om hotellet

  • Konferenslokaler 8 st
  • Grupprum 24 st
  • Max antal biosittning 130 pers
  • Max antal skolsittning 80 pers
  • Max antal U-bord: 40
  • Hotellrum 70 rum/150 bäddar
  • Matsal 100 pers
  • Konferensrestaurang 95 pers
  • Fri parkering
  • Fritt wifi

Skånska Möten

Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne.

Green Key

Vi bryr oss om dig och vår miljö, vi är miljöcertifierade med Green Key.