Företagsevent och kick-off

På Valhall Park Hotell finns alla möjligheter att skapa inspirerande företagsevent eller kick-offer både inomhus och utomhus för grupper upp till 200 personer.

Välj miljö som  passar just ert event bäst, festlokalen Hov för max 70 personer eller Restaurang Nimt för max 200 personer. Det finns även stora grönytor i runt hotellet perfekta för event utomhus.

Vår uppskattade goda mat lagad från grunden och vårt fantastiska värdskap bidrar till en upplevelse att minnas. Med vårt kunnande och engagemang hjälper vi er att planera och genomföra eventet precis som ni vill ha det. Kontakta oss gärna så berättar vi mer: info@hotelvalhallpark.se eller ring på 0431-255 20.

Festlokal Hov

Vår separata festlokal Hov lämpar sig för middagar och fester för upp till 70 personer. En härligt inredd lokal med extra festkänsla.

Restaurang Nimt

Hotellets restaurang Nimt är inredd i nordisk stil med trä och tegel och ligger inbäddad i fantastiskt rogivande parkmiljö. Stora glaspartier ger ett trevlig ljus i lokalen och skapar känslan av att vara ett med naturen. Restaurangen har plats för 200 ätande gäster.

Grönytor

Runt hotellet finns stora grönytor som passar bra för event utomhus, både i anslutning till hotellet och utanför konferensbyggnad.