Företagsevent och kick-off

På Slottet eller hotellet finns alla möjligheter för att skapa inspirerande företagsevent eller en kick-offer både inomhus och utomhus för grupper upp till 100 personer.

Välj miljö som  passar just ert event bäst, Slottet med sin sekelskiftesatmosfär eller hotellet med en mer modern nordisk stil. Vi har också stora grönytor i parken perfekta för event utomhus, varav den största är i anslutning till Slottet. Ett trevligt garden party kanske?

Vår uppskattade goda mat lagad från grunden och vårt fantastiska värdskap bidrar till en upplevelse att minnas. Med vårt kunnande och engagemang hjälper vi er att planera och genomföra eventet precis som ni vill ha det. Kontakta oss gärna så berättar vi mer: info@hotelvalhallpark.se eller ring på 0431-255 20.

Slottet

En herrgårdsliknande atmosfär ger en perfekt inramning till en trevlig kick-off eller fest. För  den som vill abonnera hela Slottet kan middag hållas i stora matsalen och efterföljande dans med bar hållas på andra våningen i loungen, lilla matsalen och på terrassen. Stora matsalen rymmer 95 personer och lilla matsalen på andra våningen rymmer 30 personer för en sittande middag.

Hotellet

Hotellets restaurang är inredd i nordisk stil med trä och tegel och ligger inbäddad i fantastiskt rogivande parkmiljö. Stora glaspartier ger ett trevlig ljus i lokalen och skapar känslan av att vara ett med naturen. Restaurangen har plats för 100 ätande gäster.