Restaurang Nimt
Hotellets restaurang, Restaurang Nimt, är inredd i nordisk stil med trä och tegel och ligger inbäddad i fantastiskt rogivande parkmiljö. Stora glaspartier ger ett trevlig ljus i lokalen och skapar känslan av att vara ett med naturen. Restaurangen har plats för 200 ätande gäster. Här serveras frukost, lunch och à la carte kvällstid.
Vi får mycket uppskattning för vår mat och fräscha frukostbuffé. All mat lagas från grunden med stort engagemang för hög kvalitet och lokala råvaror efter säsong.
Frukost
Hotellfrukosten består av en stor buffé innehållande allt från hembakat bröd, hemmagjord müsli och smoothies till sill, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla.
Lunchmatsedel vecka 12
Vi serverar mat lagad från grunden för en bra smakupplevelse.
Lunchen serveras måndag-fredag 11.30-13.30.
LUNCHMATSEDEL VECKA 12
Vi serverar mat lagad från grunden för en bra smakupplevelse.
Lunchen serveras måndag-fredag 11.30-13.30.
Måndag
Pyttipanna med stekt ägg & rödbetor
Filégryta med champinjoner & ris
Tisdag
Helstekt kotlettrad med purjolökspotatis
Kycklingpaj med broccoli
Onsdag
Köttfärslimpa med bacon, gräddsås & Bjärepotatis
Tortellini med ostsås & rucola
Torsdag
Högrevsgryta med rödvin & rotfrukter samt Bjärepotatis
Hemgjorda fiskbullar i vitvinssås & Bjärepotatis
Fredag
Nattbakad karré med brynta champinjoner & skysås
Vårrullar med lax & pepparrotsröra
Veckans Gröna
Vegetarisk falafel med ajvar & soltorkad tomatdressing & ris
Med reservation för slutförsäljning.
Dagens lunchbuffé och veckans vegetarisk rätt serveras med stor salladsbuffé, kaffe och kaka för 135 kr. Vi säljer även lunchkuponger, 10 st för 1200 kr. Måndag-fredag kl. 11.30-13.30. Vid allergier fråga personalen.
Varmt välkomna!
À LA CARTE MENY
Öppettider kök: måndag-lördag kl. 18.00-21.00, restaurangen stänger kl. 23.00.
-FÖRRÄTTER-
CARPACCIO 145 kr
med rostade pinjenötter, ruccola,
parmesankräm och balsamico
NIMT’S SKALDJURSRÖRA 145 kr
på Bjärekavring med citronpuré, picklad rödlök
och grönsallad
VEGETARISKA VÅRRULLAR 135 kr
med soja, seseamdressad sallad
och chilimajonnäs
KRÄMIG FISK- OCH SKALDJURSSOPPA 132 kr
med rotfrukter.
Serveras med bröd och aioli.
-VARMRÄTTER-
WIENERSCHNITZEL (Kalv) 265 kr
med friterad Bjärepotatis, rödvinssås med kapris,
hackad schalottenlök och örtsmör
BJÄREKYCKLING 265 kr
med nypon- och äppelchutney,
potatiskaka, äppekgelé, och rödvinssås.
NIMT’S HÖGREVSBURGARE 180 G 225 kr
med briochebröd, varmrökt sidfläsk, pepperjackost,
BBQ-sås, majonnäs, tomat, pommes och picklad rödlök.
KRÄMIG FISK- OCH SKALDJURSSOPPA 265 kr
med rotfrukter. Serveras med bröd och ailoi.
-VEGETARISKT-
RISOTTO 205 kr
med höstsvamp och tryffelolja.
Picklade trattkantareller och pumpa.
NIMT’S HALLOUMIBURGARE 205 kr
med briochebröd, pepperjackost,
BBQ-sås, majonnäs, tomat, lökmarmelad
serveras med pommes och lökringar
-DESSERTER-
ÄPPELPAJ 95 kr
med mandel serveras med vaniljglass
CHOKLADFONDANT 110 kr
med glass och bär
SORBET 65 kr
TRE PRALINER 72 kr
från Chokladbutik Brun i Ängelholm
-BISTROMENY-
CHARKBRICKA 150 kr
Serranoskinka, salami, Heberleine’s rackabajsare,
två ostar, oliver, bröd och marmelad
RÄKSMÖRGÅS LITEN 130 kr
100 g räkor, majonnäs, ägg, sallad
RÄKSMÖRGÅS STOR 198 kr
200 g räkor, majonnäs, ägg, sallad
VARMRÖKT LAX 189 kr
med Bjärepotatis och romsås
LASAGNE (NÖTFÄRS) 155 kr
med mixsallad
-SIDEORDERS-
GRÖNSALLAD 35 kr
POMMES MED BBQ-DIPP 65 kr
VITLÖKSBRÖD 55 kr
Barnmeny
HAMBURGARE 105 kr
med ost, tomat, sallad, dressing och
pommes frites
PASTA BOLOGNESE 95 kr
PANNKAKOR med glass 70 kr
Cateringmeny
Vi har även catering för minimum 10 personer, för avhämtning eller utkörning mot avgift (inom 3 mil).
Beställning görs minst 5 arbetsdagar i förväg.
För beställningar för 50 personer och mer ingår utkörning (inom 3 mil).
Pris för utkörning 350 kr (inom 2 mil från Ängelholm)