Konferensmat

Konferensmat i Restaurang Nimt

Hotellets restaurang, Restaurang Nimt, är inredd i nordisk stil med trä och tegel och ligger inbäddad i fantastiskt rogivande parkmiljö. Stora glaspartier ger ett trevlig ljus i lokalen och skapar känslan av att vara ett med naturen. Restaurangen har plats för 200 ätande gäster.

Här serveras konferenslunch och konferensmiddag till våra konferensgäster. Vi får mycket uppskattning för vår mat och all mat lagas från grunden med stort engagemang för hög kvalitet och lokala råvaror efter säsong.

Frukost på hotellet

Hotellfrukosten serveras på hotellet i vår ljusa matsal med stora fönster mot parken och består av en stor buffé innehållande allt från hembakat bröd, hemmagjord müsli, smoothies och egen ingefärsshot till sill, lax, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla.

Fika

Vårt fräscha konferensfika med allt från snittar och smörgåsar till smoothies och bakverk serveras i fikautrymmen i anslutning till konferenslokalen eller i Restaurang Nimt.

Green Key

Produktion av mat har stor påverkan på miljön och vinsten med att reducera matsvinnet är därför stor miljömässigt. Matsvinn skapas i samband med beredning i kök och vid servering. Genom bättre rutiner, planering och uppföljning och genom gästernas engagemang arbetar vi kontinuerligt för att minska matsvinnet.