Konferensmat

Konferensrestaurang Slottet

En herrgårdsliknande byggnad från 1800-talet ger en fin inramning till vår konferensmat. Slottet byggdes 1896 av Max Langenheim som privatbostad. Huset är byggt i Kristian IV-stil, baserad på holländsk renässansarkitektur. På 1940-talet flyttade svenska flygvapnet hit och huset blev då officersmäss fram till 2003. Slottet tillhör idag Valhall Park Hotell och används som konferensrestaurang och festvåning.

Här serveras konferenslunch och konferensmiddag till våra konferensgäster. Vi får mycket uppskattning för vår mat och all mat lagas från grunden med stort engagemang för hög kvalitet och lokala råvaror efter säsong.

Här kan du se aktuell konferensmeny: Veckans konferensmeny

Frukost på hotellet

Hotellfrukosten serveras på hotellet i vår ljusa matsal med stora fönster mot parken och består av en stor buffé innehållande allt från hembakat bröd, hemmagjord müsli, hemmagjorda smoothies och ingefärsshot till sill, lax, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla.

Fika

Vårt fräscha konferensfika med allt från snittar och smörgåsar till smoothies och bakverk serveras i fikautrymmen i anslutning till konferenslokalen.

Green Key

Produktion av mat har stor påverkan på miljön och vinsten med att reducera matsvinnet är därför stor miljömässigt. Matsvinn skapas i samband med beredning i kök och vid servering. Genom bättre rutiner, planering och uppföljning och genom gästernas engagemang arbetar vi kontinuerligt för att minska matsvinnet.