Fest och kickoff

Här finns alla möjligheter att skapa inspirerande företagsevent och kickoffer både inomhus och utomhus.

Företagsevent och kickoff

Vår restaurang Nimt i modern nordisk stil med panoramafönster mot den natursköna miljön passar bra för större event och kickoffer, här finns plats för upp till 200 sittande gäster och sommartid även 50 platser utomhus. Festlokalen Hov är också ett alternativ för grupper upp till 70 personer om man vill ha en mer avskild lokal. Vår uppskattade goda mat lagad från grunden och vårt fantastiska värdskap bidrar till en upplevelse att minnas. Med vårt kunnande och engagemang hjälper vi er att planera och genomföra eventet precis som ni vill ha det.

Festarrangemang

Ska du ha fest? Vår trevliga festlokal Hov med utsikt  över parken är den perfekta platsen för olika festarrangemang och middagar. Här finns plats för upp till 70 sittande gäster. Vi hjälper er med passande meny och rekommenderar också gärna vin eller annan dryck till menyn.

Minneshögtid

Vår trevliga lokal Hov är även en passande lokal för en avskild minnesstund, här finns plats för upp till 70 sittande gäster. Vi hjälper er gärna med förslag på mat, dryck och tårta.

Kontakt för frågor och bokning:

0431-255 20
info@hotelvalhallpark.se