
Vi serverar mat lagad från grunden för en bra smakupplevelse.
Lunchen serveras måndag-fredag 11.30-13.30.
Vecka 25
Måndag
Kalvfärsbiff med klyftpotatis serveras med bönfräs och potatis från Trumpetaregården samt grönpepparsås
Tisdag
Stekt panerad spätta serveras med tartarsås samt kokt nypotatis från Bjäre
och gräddkokt morot
Alt: Nattbakad vildhögrev med rosépepparsås, morötter samt gelé och stekt nypotatis
Onsdag
Somrig tupplårfilé serveras med stekta grönsaker samt paprikasås och ris/potatis
Torsdag
Schnitzel med variationer på goa grejer
Dessert: Ananas suprise och vispgrädde
Fredag
STÄNGT/ GLAD MIDSOMMAR
Veckans gröna
Lasagne med krispig sallad och färskriven parmesan
Vecka 26
Måndag
Rostat kycklingbröst serveras med dijonsås, bakad blomkål samt Harricot Verts
Tisdag
Friterad fiskfilé serveras med kall dillsås samt potatismos och rostad broccoli
Alt: Ugnsgratinerad falukorv med lingon och potatismos
Onsdag
Fläskytterfilé nobis
Nobissås, räkor, sparris serveras med stekt Bjärepotatis
Torsdag
Baconfylld järpe serveras med potatis från Trumpetaregården samt gräddsås, pressgurka och lingon
Fredag
Filéfrossa med goa grejor och olika variationer på såser och tillbehör
Dessert: Rabarberpaj med vispad vaniljsås
Veckans gröna
Pasta Pomodoro med tofu
Dagens lunchbuffé och veckans vegetariska rätt serveras
med stor salladsbuffé, kaffe och kaka för 145 kr.
Vi säljer även lunchkuponger,10 st för 1300 kr.
Måndag-fredag kl. 11.30-13.30.
Med reservation för slutförsäljning
Varmt välkomna!