Vi serverar mat lagad från grunden för en bra smakupplevelse.
Lunchen serveras måndag-fredag 11.30-13.30.
Vecka 3
Måndag
Ört och parmesanpanerad kycklingfilé serveras med rostad broccoli och potatis från Trumpetaregården samt baconsås
Tisdag
Stekt spätta serveras med sparris och bladspenat samt Nimts remouladsås och potatis från Trumpetaregården
Onsdag
Nattbakad BBQ-karré från svenska gårdar serveras med citron- och honungsrostade rotfrukter, mustig sås samt Bjärepotatis
Torsdag
Dansk fläskestek med rödkål, äpplemos samt sockerstekt potatis och skysås
Fredag
Filéfrossa med potatis från Trumpetaregården samt variation på såser och tillbehör
Dessert: Chokladmousse med bärkompott, crumble och vispad grädde
Veckans gröna
Chili sin carne
Vecka 4
Måndag
Ostpanerad schnitzel serveras med kryddig tomatsås, örtkokt ris samt lök & bönfräs
Tisdag
Havets wallenbergare serveras med gröna ärtor, kall räksås samt dill och parmesanmos
Onsdag
Helstekt kotlett från svenska gårdar serveras med rostad potatis, levererad av Trumpetaregården, rostade betor, friterad kapris och dragongräddsky
Torsdag
Hackad grönpepparbiff serveras med haricots Verts frästa i smör och vitlök samt potatisstomp och krämig grönpepparsås
Fredag
Hamburgarbuffé med massor av goa grejor
Dessert: Hembakad morotskaka med rostad mandel
Veckans gröna
Mexikansk patagratäng med nachos
Dagens lunchbuffé och veckans vegetariska rätt serveras
med stor salladsbuffé, kaffe och kaka för 145 kr.
Vi säljer även lunchkuponger,10 st för 1300 kr.
Måndag-fredag kl. 11.30-13.30.
Med reservation för slutförsäljning
Varmt välkomna!