
Vi serverar mat lagad från grunden för en bra smakupplevelse.
Lunchen serveras måndag-fredag 11.30-13.30.
Vecka 18
Måndag
Stekt pannbiff med lök serveras med rostad blomkål och potatis från Trumpetaregården samt skysås
Tisdag
Spätta Öresund med sparris, räkor och bearnaise samt potatismos
Alt: Plommonspäckad karré med stekt äpple samt gräddig lingonsås och kokt potatis från Bjäre
Onsdag
Ljummen rostbiff med potatisgratäng, stekt haricots Verts samt pepparsky
Torsdag
1 maj – stängt!
Fredag
Filéfrossa serveras med variationer av såser och potatis från Trumpetaregården
Dessert: Äppelkaka med vaniljsås
Veckans gröna
Chili sin carne serveras med ris och krispig bistrosallad
Vecka 19
Måndag
Långbakad högrev med hasselbackspotatis samt stekt morot och svartvinbärssky.
Tisdag
Stekt sill serveras med potatismos och skivat smör samt picklad rödlök/fänkål och rårörda lingon.
Alt: Kåldolmar med potatis från Trumpetaregården och gräddig lingonsås.
Onsdag
Kalvfärsbiff toppad med svamp/baconfräs samt pepparsås. Pressgurka och råstekt purjopotatis.
Torsdag
Grillat kycklingbröst serveras med frästa grönsaker, dijonsås samt potatis från Bjäre
Alt: Pastagratäng med broccoli och strimlad skinka smaksatt med parmesan
Fredag
BBQ kryddad fläskfilé serveras med ostrostad broccoli samt choronsås och rostad potatis från Trumpetaregården.
Dessert: Chokladpudding med lättvispad grädde.
Veckans gröna
Vegetarisk lasagne serveras med vitlöksbröd och krispig mixsallad.
Dagens lunchbuffé och veckans vegetariska rätt serveras
med stor salladsbuffé, kaffe och kaka för 145 kr.
Vi säljer även lunchkuponger,10 st för 1300 kr.
Måndag-fredag kl. 11.30-13.30.
Med reservation för slutförsäljning
Varmt välkomna!