
Vi serverar mat lagad från grunden för en bra smakupplevelse.
Lunchen serveras måndag-fredag 11.30-13.30.
Vecka 19
Måndag
Långbakad högrev med hasselbackspotatis samt stekt morot och svartvinbärssky.
Tisdag
Stekt sill serveras med potatismos och skirat smör samt picklad rödlök/fänkål och rårörda lingon.
Alt: Kåldolmar med potatis från Trumpetaregården och gräddig lingonsås.
Onsdag
Kalvfärsbiff toppad med svamp/baconfräs samt pepparsås. Pressgurka och råstekt purjopotatis.
Torsdag
Grillat kycklingbröst serveras med frästa grönsaker, dijonsås samt potatis från Bjäre
Alt: Alt: Karlssons frestelse med broccoli och strimlad skinka smaksatt med parmesan
Fredag
BBQ kryddad fläskfilé serveras med örtbakade champinjoner samt choronsås och rostad potatis från Trumpetaregården.
Dessert: Chokladpudding med lättvispad grädde.
Veckans gröna
Vegetarisk lasagne serveras med vitlöksbröd och krispig mixsallad.
Vecka 20
Måndag
BBQ – glaserat kycklingbröst toppad med skuren vårlök serveras med råstekt potatis och ramslökssås
Tisdag
Stekt panerad fiskfilé serveras med sandefjordsås ångad broccoli samt potatis från Trumpetaregården
Alt: Ost- och skinkfylld schnitzel med broccoli samt choronsås och rostad potatis från Trumpetaregården
Onsdag
Italiensk färsbiff med parmesanrostad blomkål, tryffeldoftande potatispuré och basilikagräddsås
Torsdag
Hjorthögrev bakad över natten serveras med gräddig lingonsås samt hasselbackspotatis och smörad morot
Alt: Korvgryta serveras med buljongkokt ris och crème fraiche
Fredag
Dansk fläskstek serveras med sockerstekt kulpotatis och rödkål samt äpplemos och skysås
Dessert: Mandeltartelet fylld med hallongrädde, toppad med rostad vitchoklad och brynt mandel
Veckans gröna
Broccolipaj smaksatt med Västerbottenost samt friterad halloumi och bistrosallad
Dagens lunchbuffé och veckans vegetariska rätt serveras
med stor salladsbuffé, kaffe och kaka för 145 kr.
Vi säljer även lunchkuponger,10 st för 1300 kr.
Måndag-fredag kl. 11.30-13.30.
Med reservation för slutförsäljning
Varmt välkomna!