Hotell

Välkommen till Valhall Park Hotell

Ett familjärt boende i Ängelholm i vacker, energigivande och rofylld parkmiljö med gamla fruktträd, blodbokar och bronsåldersgravar.

Boende
Här är det enkelt att trivas och bara vara. Med ett personligt värdskap och i en avspänd och omtänksam anda tar vi hand om er på bästa sätt.

Mat lagad från grunden
Vi får mycket uppskattning för vår mat och fräscha frukostbuffé. All mat lagas från grunden med stort engagemang för lokala råvaror efter säsong och hög kvalitet. Under sommaren erbjuds en loungemeny och  en fikameny dagtid och vi serverar en trevlig kvällsbuffé alla dagar.

Vi bygger kök och bygger om
Under vintern 2017/2018 bygger vi ett restaurangkök i hotelldelen för att kunna utveckla vår restaurangprodukt. Vi kommer också att bygga fler hotellrum, bygga om bar och lounge och bygga ihop två hotellfastigheter.

Nära till allt
Bjärehalvön och Kullabygden erbjuder ett fantastiskt utbud av naturupplevelser, cykelvägar, aktiviteter, gårdsbutiker, vingårdar, loppisar och shopping.

I parken finns den exklusiva biltillverkaren Koenigsegg och Ängelholms Flygmuseum med både historiska och moderna stridsflyg och tre flygsimulatorer. I närheten finns även Hembygdsparken med lekplatser, djur, äventyrsparken UpZone med linbanor, nätklättring och lianer och Järnvägsmuseet. I Ängelholm finns det nya badhuset Vattenhuset med bassäng och äventyrsbad.

Må bra
I parken finns både ett meditativt lugn och bra träningsmöjligheter med egen löpslinga, padelbanor, gym och gruppträning hos Friskis&Svettis. Hotellet ligger också nära både havet med Skäldervikens fina strand och Kattegattleden som inbjuder till härliga promenader, löpning och cykling.

Lätt att komma till
Hotellet har ett unikt läge med närheten till flygplatsen Ängelholm/Helsingborg, E6:an och tågstationen Barkåkra med Pågatågen.

Fakta om hotellet

Hotellrum 70 st
Matsal 100 pers
Konferenslokaler 8 st (max antal biosittning 130, skolsittning 80, max antal U-bord: 40)
Grupprum 24 st
Festvåning 95 pers

Flexibel prissättning

Valhall Park Hotell tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag. Priset är inklusive frukost och inklusive moms.

Extra säng kostar 250 kr/natt.
Husdjur är tillåtna i vissa standardrum till en kostnad av 100 kr/natt.
Cyklar finns för uthyrning för 100 kr/dag.

Rummet är reserverat för ankomst fram till kl. 18.00. Vänligen meddela hotellet vid sen ankomst.

Avbokning ska ske senast kl.18.00 dagen före ankomst.

Familjeägt

Valhall Park Hotell ägs och drivs av Helena och Jonas Mareniusson, som tog över verksamheten 1 november 2016. Båda två har lång erfarenhet inom besöksnäringen och kommer närmast från SkiStar i Sälen. Ambitionen är att tillsammans med hotellets duktiga personal utveckla och utöka verksamheten och attrahera fler målgrupper.

Ladda ner en karta över området, se nedan;