Fest och kickoff

På Slottet eller hotellet finns alla möjligheter för att skapa inspirerande företagsevent eller en kick-offer både inomhus och utomhus för grupper upp till 100 personer.

Företagsevent och kick-off

Välj miljö som passar just ert event bäst, Slottet med sin sekelskiftesatmosfär eller hotellet med en mer modern nordisk stil. Vår uppskattade goda mat lagad från grunden och vårt fantastiska värdskap bidrar till en upplevelse att minnas. Med vårt kunnande och engagemang hjälper vi er att planera och genomföra eventet precis som ni vill ha det. Kontakta oss gärna så berättar vi mer: info@hotelvalhallpark.se eller ring på 0431-255 20.

Festarrangemang

En atmosfär från sekelskiftet ger en perfekt inramning till en trevlig fest för vänner, släktingar eller kunder.

Slottet byggdes 1896 av Max Langenheim som privatbostad. Huset är byggt i Kristian IV-stil, baserad på holländsk renässansarkitektur. På 1940-talet flyttade svenska flygvapnet hit och huset blev då officersmäss fram till 2003. Slottet tillhör idag Valhall Park Hotell och används som konferensrestaurang och festvåning. För den som vill abonnera hela Slottet kan middagen hållas i stora matsalen och efterföljande dans med bar hållas på andra våningen i loungen, lilla matsalen och på terrassen.

Varför inte inleda festen med en välkomstdrink i skuggan av en över 100 år gammal blodbok eller på den magnifika altanen på andra våningen. Stora matsalen rymmer maximalt 95 personer och lilla matsalen på andra våningen rymmer 30 personer för en sittande middag.

Borden är vackert dukade med vita linnedukar och linneservetter och levande ljus. Till middagen väljer man en egen sammansatt meny ur de menyer som erbjuds och vi hjälper gärna till att rekommendera passande vin till menyn.

Bröllopsarrangemang

Slottet är vår festvåning och ligger vackert inbäddad i fantastisk parkmiljö ett stenkast från hotellet. En atmosfär från sekelskiftet ger en perfekt inramning till ett romantiskt bröllop. För den som vill abonnera hela Slottet kan middagen hållas i stora matsalen och efterföljande dans med bar hållas på andra våningen i loungen, lilla matsalen och på terrassen. Stora matsalen rymmer maximalt 95 personer för en sittande middag och lilla matsalen på andra våningen rymmer 30 personer för en sittande middag.

Kuvertkostnaden blir cirka 1300-1600 kr beroende på vad man väljer och detta inkluderar all form av service, linne, servetter och lokal.

För att boka bröllopspaket så måste man vara minst 40 personer.

Minneshögtid

Slottet är en trevlig plats för att samlas till en minneshögtid, ombäddad av bokskog och stora grönytor. Borden är vackert dukade med vita linnedukar och linneservetter, levande ljus och blommor. Till middagen väljer man en egen sammansatt meny ur de menyer som erbjuds. Stora matsalen rymmer maximalt 95 personer för en sittande middag och lilla matsalen på andra våningen rymmer 30 personer för en sittande middag.

Kontakt för frågor och bokning:

0431-255 20
info@hotelvalhallpark.se