På Slottet serveras lunch och middag till våra konferensgäster i anrik 1800-tals miljö. Vällagad mat med lokal förankring ligger oss varmt om hjärtat och vi får vi mycket beröm från våra gäster för maten. Bjäre och Kullabygden erbjuder fantastiska lokalproducerade råvaror som förädlas av våra duktiga och engagerade kockar.

Konferensrestaurang Slottet

BRÖLLOPSMENYER:

BRÖLLOPSMENY ALT. 1

Färsk sparris serveras med tryffelemulsion och hyvlad Västerbottenost

Helstekt gödkalvfilé med chévregratinerade skånska betor, potatisbakelse med timjan och purjolök samt portvinssky

Citrustarte med vaniljcréme fraiche


BRÖLLOPSMENY ALT. 2

Kaffegravat reninnanlår med rårörda lingon, vitlöksolja, palsternackspuré och plockade örter

Halstrad rödfiskfilé med varm sparris, fänkål och dillsallad samt smörslungad färskpotatis och en vanilj Beurre blanc

Bakad vit chokladcheesecake med hallonsorbet


BRÖLLOPSMENY ALT. 3

Citron ”Caesar” med havskräftstjärtar, brynt rökt fläsk, rostade pistage nötter och schalottenlöksvinegrette

Majskyckling från Bjäre fylld med persilje och västerbottenmousse, serveras med kattviksmustsky och smörglacerad morot och sticklök

Jordgubbsconsommé med chokladmousse och marinerad melon


 BRÖLLOPSMENY ALT. 4

Kallrökt lax med rökt sparrissallad, limemajonnäs och vitlökskrutonger

Tournedos på oxfilé med bakad anklever rödvinssky, löksauterade bönor och potatisterrine

Rabarberparfait med frukt och bärsallad och myntasyrup

Vi kan även ordna vegetariska alternativ, såsom;Öppen grönsakslasagne eller sparrisrisotto med rotfruktschips

Detta är ett axplock av vad vi kan göra, har ni andra önskemål är det bara att säga till.