På Slottet serveras lunch och middag till våra konferensgäster i anrik 1800-tals miljö. Vällagad mat med lokal förankring ligger oss varmt om hjärtat och vi får vi mycket beröm från våra gäster för maten. Bjäre och Kullabygden erbjuder fantastiska lokalproducerade råvaror som förädlas av våra duktiga och engagerade kockar.
Konferensrestaurang Slottet
BRÖLLOPSMENYER:
BRÖLLOPSMENY ALT. 1
Färsk sparris serveras med tryffelemulsion och hyvlad Västerbottenost
Helstekt gödkalvfilé med chévregratinerade skånska betor, potatisbakelse med timjan och purjolök samt portvinssky
Citrustarte med vaniljcréme fraiche
BRÖLLOPSMENY ALT. 2
Kaffegravat reninnanlår med rårörda lingon, vitlöksolja, palsternackspuré och plockade örter
Halstrad rödfiskfilé med varm sparris, fänkål och dillsallad samt smörslungad färskpotatis och en vanilj Beurre blanc
Bakad vit chokladcheesecake med hallonsorbet
BRÖLLOPSMENY ALT. 3
Citron ”Caesar” med havskräftstjärtar, brynt rökt fläsk, rostade pistage nötter och schalottenlöksvinegrette
Majskyckling från Bjäre fylld med persilje och västerbottenmousse, serveras med kattviksmustsky och smörglacerad morot och sticklök
Jordgubbsconsommé med chokladmousse och marinerad melon
BRÖLLOPSMENY ALT. 4
Kallrökt lax med rökt sparrissallad, limemajonnäs och vitlökskrutonger
Tournedos på oxfilé med bakad anklever rödvinssky, löksauterade bönor och potatisterrine
Rabarberparfait med frukt och bärsallad och myntasyrup
Vi kan även ordna vegetariska alternativ, såsom;Öppen grönsakslasagne eller sparrisrisotto med rotfruktschips
Detta är ett axplock av vad vi kan göra, har ni andra önskemål är det bara att säga till.