Hotellet har i dagsläget 70 rum. Vi har delat in våra rum i följande kategorier: Standardrum, Standardrum Plus och Superior. Samtliga rum är försedda med sköna sängar och alla rum har dusch, TV, hårtork, kaffe-/tekokare, kassaskåp, och wifi. Standardrum Plus och Superiorrum har strykjärn och strykbräda och för Standardrum finns strykjärn och strykbräda att tillgå. De flesta av rummen har utsikt mot parken. Samtliga rum är rökfria, Standardrum Plus är djurfria, några Standardrum finns där hundar är tillåtna.

Standardrum

Standardrum är ett prisvärt rum av lite mindre karaktär på ca 17 kvm. Här ingår dusch, TV, hårtork, kaffe-/tekokare, kassaskåp och wifi. Rummen är rök- och djurfria, några standardrum finns där hundar är tillåtna.

Boka rum

 

Standardrum Plus

Våra Standardrum Plus på ca 30 kvm är stora, ljusa och fräscha med nordisk inredning och stort kaklat badrum. Här ingår dusch, TV, hårtork, kaffe-/tekokare, kassaskåp och wifi. Rummen är rök- och djurfria.

 

Superiorrum

Superiorrummen på ca 60 kvm är ljusa och fräscha med nordisk inredning och består av sovrum, vardagsrum och ett stort kaklat badrum. Här ingår dusch, TV, hårtork, kaffe-/tekokare, kassaskåp och trådlöst nätverk. Rummen är rök- och djurfria.

 

Prisexempel

Rumstyp Vardag Helg/Sommar
Enkelrum Standard 950 kr 750 kr
Enkelrum Standard Plus 1100 kr 950 kr
Dubbelrum Standard 1350 kr 1075 kr
Dubbelrum Standard Plus 1550 kr 1275 kr
Superior 2 175kr 1825 kr

Flexibel prissättning

Valhall Park Hotell tillämpar flexibel prissättning vilket betyder att priserna varierar från dag till dag. Priset är inklusive frukost och inklusive moms.

Husdjur är tillåtna i vissa standardrum till en kostnad av 100:-/natt.
Extra säng kostar 250:-/natt.

Rummet är reserverat för ankomst fram till kl. 18.00. Vänligen meddela hotellet vid sen ankomst.

Avbokning ska ske senast kl.18.00 dagen före ankomst.