Paket & erbjudanden

Magisk showkväll med Håkan Berg
9 november

Middag och underhållning i världsklass med showkomiker Håkan Berg, flerfaldig svensk och nordisk mästare i magi, brons från VM i Comedy Magic, medverkan i TV4 och precis hemkommen från Las Vegas. Som komiker, trollkarl och sångare tar Håkan med er på en humoristisk, musikalisk och magisk resa, en fantastisk upplevelse!

Showen har något för alla och med vår showkvällsmeny är allt klart för en magisk kväll!

Pris för showpaket inklusive tvårätters middag 495 kr/person, showpaket med boende del i dubbelrum 920 kr/person. Endast förköp. Kvällen börjar kl. 19.00.

För bokning ring 0431-25520 eller maila info@valhallparkhotell.se.

                                                 

Specialerbjudande weekendpaket september-december: Valhalls höstpaket

Weekendpaket för 2 personer med en övernattning i dubbelrum, stor frukostbuffé och 2-rätters middag med kaffe i Restaurang Nimt. Paketpris: 1 490 kr
Uppge bokningskod ”Höstpaket”. Boka på 0431-25520 eller info@valhallparkhotell.se.

Valhalls golfpaket

I närområdet finns ett tiotal golfbanor av olika klass och bankaraktärer som passar alla typer av golfare. Det milda klimatet ger oftast möjlighet till spel hela året. Vi samarbetar med Bjäre GK, Torekov GK, Åkagården GK, Ängelholm GK och S:t Arild GK. Boka golfpaket hos oss så bokar vi starttid där ni vill spela.

Paketpris: från 1 265 kr/person för en övernattning i dubbelrum, stor frukostbuffé, en dags greenfee och en 2-rätters middag med kaffe i Restaurang Nimt.
Boka på 0431-25520 eller info@valhallparkhotell.se.

Valhalls skidpaket Vallåsen säsongen 2018/2019

I samarbete med Vallåsen erbjuder vi boendepaket för Vallåsens skidåkare, dubbelrum en natt för 850 kr.